Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra política de cookies aquí. Si continues navegant significa que acceptes aquesta política.
Política de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts

[Emprenedors] 1idea?

[Emprenedors] 1idea?

Iniciativa del Centre Internacional de Negocis de Catalunya (CINC) neix de la necessitat de donar suport als emprenedors que resideixen a Catalunya amb l'objectiu d'augmentar la capacitat empresarial i fomentar la creació d’empreses.

Sota el lema “el poder de les idees”, el programa 1D1E es compromet des de fa temps, a donar suport a la constitució d’una societat cada dia laborable sense cost.

Efectivament, ho heu llegit: sense cost, ja que la cobertura d'aquest projecte inclou la constitució de la societat, assessorament empresarial durant sis mesos, esdeveniments i networking, formació empresarial, i domiciliació de la societat a Barcelona o Girona.

A més a més, podreu disposar de sales de reunions de franc, acords de col•laboració amb acceleradores i incubadores d’Startups, convenis amb institucions financeres i suport al finançament empresarial, i formar part d’un nou club d’emprenedors per crear sinergies i gaudir d’avantatges col•lectius.

Si esteu interessats en el projecte i no voleu perdre ni temps ni entusiasme a fer reals les vostres idees, demaneu informació sense cap compromís.

Sol·licita informació

Sol·licita informació
Per obtenir aquest servei, has de ser membre del Club TF. Introdueix les teves dades d'accés:
Email:
Contrasenya:
Entrar Recuperar contrasenya?
Si no estàs donat d'alta, pots fer-ho mitjançant aquest enllaç