Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra pol铆tica de cookies aqu铆. Si continues navegant significa que acceptes aquesta pol铆tica.
Pol铆tica de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
Anuncis de feina
Milers de persones de diversos perfils professionals visiten el portal cada dia. Publica el teu anunci de feina i trobar脿s la candidatura ideal per a la teva empresa.
Anunci corporatiu
Publica el teu anunci de feina de manera m茅s completa i afegeix la teva informaci贸 corporativa. Rep les candidatures en un format establert pel portal i gestiona la informaci贸 de contacte en el teu espai d'empresa.
Anunci b谩sic
Publica el teu anunci de feina de manera m茅s breu i senzilla. Rep directament les candidatures de les persones interessades.
Publicitat
El portal posa a la teva disposici贸 diversos espais publicitaris per tal de millorar la teva estrat猫gia de m脿rqueting tot aprofitant el gran tr脿nsit de visites que rep el nostre portal.
B脿ner a la p脿gina principal
Introdueix un b脿ner corporatiu en un dels laterals del portal amb el teu logotip i un bon esl貌gan. Enlla莽a-ho amb el teu portal i aconsegueix noves visites o clients. A m茅s a m茅s, guanya reputaci贸 vinculada amb la nostra marca.
Editorial corporativa
Vols promocionar la teva marca? Redacta un article corporatiu de la teva empresa i d贸na't a con猫ixer per la nostra plataforma. Incorpora fotografies o v铆deos per acompanyar l'article. Aquest ser脿 dif贸s per les nostres xarxes socials: Facebook, Twitter, Linkedin, Google +,...
Promocions
D贸na a con猫ixer els teus productes i/o serveis, i tamb茅 esdeveniments. Aquest espai incorpora el sistema CPL, en el qual totes les persones interessades t'enviaran les seves dades perqu猫 t'hi posis en contacte. Aquesta promoci贸 ser脿 difosa per les nostres xarxes socials Facebook, Twitter, Linkedin, Google +,...