Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra polĂ­tica de cookies aquĂ­. Si continues navegant significa que acceptes aquesta polĂ­tica.
PolĂ­tica de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
Web
http://www.trobarefeina.com
Xarxes Socials
     
Descripció
Trobaré Feina es va fundar l’any 2011 amb la idea de difondre anuncis de feina per Internet d'una manera àgil, propera i transparent.

En l'actualitat, el portal col•labora amb un gran nombre d'empreses, fundacions i ajuntaments del país per tal de dinamitzar el mercat laboral i millorar les competències professionals de la gent.

Els recursos que ofereixen les noves tecnologies són aprofitats a bastament per Trobaré Feina, de tal manera que ha esdevingut un portal de referència per a les noves formes de cerca de feina i de selecció de personal. També ha servit per inculcar una bona dosi de cultura digital entre les empreses i el mercat laboral.

 

El primer networking popular de Catalunya

Per primer cop a nostre país hem organitzat un esdeveniment allunyat d’edificis d’oficines i de restaurants selectes.  Aquest cop, hem traslladat al cor d’un poble l’esperit emprenedor i les ganes d’endegar nous projectes empresarials.  Trobaré Feina, en col·laboració amb l’Ajuntament de Begues ha organitzat una trobada entre diferents sectors socials del municipi per intercanviar experiències, proposar nous models de negoci  i expressar inquietuds i anhels de cara a un futur més estable des del punt de vista laboral.

Gairebé mig centenar de persones, entre exempresaris, pensionistes, estudiants, treballadors en actiu, aturats i membres de l’equip de govern local, han estat testimonis dels grans avantatges que aporta el diàleg i les sinergies entre projectes semblants. Fruit de l’esdeveniment, algunes persones s’han  intercanviat números de telèfon i adreces electròniques, i d’altres s’han informat més a fons dels processos que cal seguir per convertir una idea en un projecte empresarial.

L’alcaldessa de Begues Mercè Esteve, acompanyada del regidor de Joventut, Jordi Ros i del regidor d'ocupació Joan Molina, han inaugurat l’acte, el qual ha estat dinamitzat pel creador de Trobaré Feina, Josep Azemà.

L’agrupació sardanista de Begues ha amenitzat l’esdeveniment amb diverses actuacions que il·lustren el sentit del primer networking popular de Catalunya: la cooperació, la coordinació i la solidaritat.

Esperem que ben aviat i per arreu de les comarques del Principat, s’estenguin més networkings populars per tal de despertar el millor de la gent. Cal establir xarxes de cooperació i d’informació interactiva d’una manera transversal , oberta i democràtica, tal com ho hem copsat a la plaça de l’església de Begues.

Premsa: Article a la Vanguardia Digital

Compartir:      
Si vols participar en els comentaris, has de ser membre del Club TF. Pots accedir-hi mitjançant aquest formulari. En cas contrari, registra't  aquí.
Email:
Contrasenya:
Entrar Recuperar contrasenya?
Comentaris
Sigues el primer a comentar.