Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra polĂ­tica de cookies aquĂ­. Si continues navegant significa que acceptes aquesta polĂ­tica.
PolĂ­tica de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
Web
http://www.trobarefeina.com
Xarxes Socials
     
Descripció
Trobaré Feina es va fundar l’any 2011 amb la idea de difondre anuncis de feina per Internet d'una manera àgil, propera i transparent.

En l'actualitat, el portal col•labora amb un gran nombre d'empreses, fundacions i ajuntaments del país per tal de dinamitzar el mercat laboral i millorar les competències professionals de la gent.

Els recursos que ofereixen les noves tecnologies són aprofitats a bastament per Trobaré Feina, de tal manera que ha esdevingut un portal de referència per a les noves formes de cerca de feina i de selecció de personal. També ha servit per inculcar una bona dosi de cultura digital entre les empreses i el mercat laboral.

 

Molt més que un portal de feina
Trobaré Feina no és solament un portal que publica ofertes de feina diàries. Les empreses i les administracions públiques que col·laboren amb nosaltres disposen a partir d'ara d'un nou servei de prospecció de candidatures per a les seves necessitats de personal.
 
El nostre portal, a més de publicar cada anunci de feina, també s'encarrega de cercar el candidat idoni entre els més de 35.000 perfils professionals que conté la nostra base de dades.  El procés és àgil i senzill: es publica una oferta de feina, se'n fa difusió per les xarxes socials vinculades al portal, es busquen els perfils adequats, es truquen i se'ls posa en contacte directe amb l'empresa anunciant, i al cap d'uns dies es contacta amb l'empresa per conèixer i avaluar els resultats. I si s'escau, es torna a fer una nova difusió i prospecció de candidatures.
 
Amb aquest sistema ràpid, proper i de contacte humà, satisfem les necessitats de les més de 1.500 empreses que estan registrades a Trobaré Feina i  proveïm feina immediata a les persones que busquen o desitgen canviar de feina.
 
Si ets empresa, publica la teva oferta i cobreix les teves vacants de seguida; si ets candidat/a completa el teu perfil professional perquè aviat puguis rebre una bona notícia. 
 
Més informació: 669270947
www.trobarefeina.com
Compartir: