Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra política de cookies aquí. Si continues navegant significa que acceptes aquesta política.
Política de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
Web
http://www.cinc.com
Xarxes Socials
     
Descripció
CINC, Centre Internacional de Negocis de Catalunya, és una iniciativa empresarial amb més de 15 anys d'experiència, dirigida a projectar el creixement de pimes i professionals lliberals, mitjançant un suport logístic, humà altament professional i el lloguer d'espais físics equipats com despatxos, sales de juntes, de conferències, etc.

 

Avui pots crear la teva empresa

 Som un país d'emprenedors. No hi ha dubte que la trajectòria de la nostra societat al llarg dels segles i les vicissituds que hem patit com a col·lectivitat ens ha dut a recrear-nos constantment. A falta d'un  Estat que ens donés suport, hem hagut d'autofinançar les nostres infraestructures, confiar en els mecenes per dur a terme grans projectes i lliurar la responsabilitat del nostre creixement econòmic a les petites i mitjanes empreses, que han estat, en definitiva, el motor per mantenir una Catalunya econòmicament pròspera.

Tot i els entrebancs que actualment hem de sortejar a causa de la crisi profunda que patim en aquesta segona dècada del segle, l'esperit emprenedor continua ben viu a casa nostra. Prova d'això és que som la zona de la península on s'han creat més noves empreses el darrer any. I no solament hi ha contribuït la iniciativa de les persones sinó també nombroses entitats i institucions que han impulsat diversos projectes per ajudar a l'aparició de noves empreses.

Un d'aquests projectes és 1 Dia 1 Empresa, iniciativa del Centre Internacional de Negocis de Catalunya (CINC) que neix de la necessitat de donar suport als emprenedors que resideixen a Catalunya amb l'objectiu d'augmentar la capacitat empresarial i fomentar la creació d’empreses.

Sota el lema “el poder de les idees”, el programa 1D1E es compromet des de fa temps, a donar suport a la constitució d’una societat cada dia feiner sense cost.

Efectivament, ho heu llegit: sense cost, ja que la cobertura d'aquest projecte inclou la constitució de la societat, assessorament empresarial durant sis mesos, esdeveniments i networking, formació empresarial, i domiciliació de la societat a Barcelona o Girona.

A més a més, podreu disposar de sales de reunions de franc, acords de col·laboració amb acceleradores i incubadores d’Startups, convenis amb institucions financeres i suport al finançament empresarial, i formar part d’un nou club d’emprenedors per crear sinergies i gaudir d’avantatges col·lectius.

És, en síntesi, un marc ideal i una immillorable oportunitat per endegar el vostre propi projecte empresarial i per fer realitat les vostres idees perquè si avui teniu una idea, demà podeu tenir una empresa.

Teniu una idea? Sol·liciteu informació!

Compartir:      
Si vols participar en els comentaris, has de ser membre del Club TF. Pots accedir-hi mitjançant aquest formulari. En cas contrari, registra't  aquí.
Email:
Contrasenya:
Entrar Recuperar contrasenya?
Comentaris
Sigues el primer a comentar.