Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra polĂ­tica de cookies aquĂ­. Si continues navegant significa que acceptes aquesta polĂ­tica.
PolĂ­tica de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
Web
http://www.trobarefeina.com
Xarxes Socials
     
Descripció
Trobaré Feina es va fundar l’any 2011 amb la idea de difondre anuncis de feina per Internet d'una manera àgil, propera i transparent.

En l'actualitat, el portal col•labora amb un gran nombre d'empreses, fundacions i ajuntaments del país per tal de dinamitzar el mercat laboral i millorar les competències professionals de la gent.

Els recursos que ofereixen les noves tecnologies són aprofitats a bastament per Trobaré Feina, de tal manera que ha esdevingut un portal de referència per a les noves formes de cerca de feina i de selecció de personal. També ha servit per inculcar una bona dosi de cultura digital entre les empreses i el mercat laboral.

 

Com optimitzar la cerca de feina 2.0

El dia 16 d’abril, Trobaré Feina va tenir l’ocasió d’explicar la manera d’optimitzar la recerca de feina mitjançant  l’opció 2.0.

El públic assistent va poder copsar els avantatges i les facilitats de trobar feina a través d’Internet fugint dels canals habituals i dels obstacles que una i una altra vegada ens imposen els portals de feina tradicionals.

Durant la ponència es va fer esment d’un estudi del comportament de l’usuari de Trobaré Feina  durant un any.  Els resultats de l’estudi ens mostren que el  41% dels visitants utilitzen diàriament el portal per cercar feina;  un 34% utilitza els buscadors més habituals recorrent a  paraules clau relacionades amb la cerca de feina; un altre 23% fa servir les xarxes socials, com ara  Facebook o Twitter,  per fer un seguiment de tota la informació relacionada amb el portal; i el 2 % restant es mou a través dels  mitjans de comunicació.

                    

En la tasca de buscar un lloc de treball, Trobaré Feina minimitza el temps de cerca i simplifica els canals per tal de no desorientar l’usuari a l’hora de trobar la feina que busca.

En aquest sentit, un cop s’han triat els canals adequats per optimitzar la cerca de feina 2.0,  el  pas següent  és tenir un control exhaustiu de les ofertes que ens interessen,  conèixer les empreses i tot el rerefons de les seves demandes i necessitats, i sobretot, estar preparat en tot moment i amb el material de la nostra candidatura, adaptat als diferents sectors que ens interessen, i  que cal tenir actualitzat constantment, no solament pel que fa al contingut sinó també per mostrar-nos amb una imatge que s’adeqüi al llenguatge visual dels nous temps.

                    

El contacte final amb l’empresa ha de ser honest i transparent, trobant punts de complicitat en què els interessos siguin comuns i el que ha de ser més determinant:  no solament demostrant bones aptituds sinó també presentar-se amb una actitud positiva, cosa que serà fonamental en la tria final de la millor candidatura.

Finalment, en la xerrada es va corroborar, un cop més,  allò que des de sempre intuïm: la majoria de les ofertes de feina s’aconsegueixen mitjançant els contactes més propers: família i amistats, per la qual cosa Trobaré Feina vol esdevenir una gran família en què la tasca de buscar feina sigui menys feixuga i més efectiva.

Compartir:      
Si vols participar en els comentaris, has de ser membre del Club TF. Pots accedir-hi mitjançant aquest formulari. En cas contrari, registra't  aquí.
Email:
Contrasenya:
Entrar Recuperar contrasenya?
Comentaris
Sigues el primer a comentar.