Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra polĂ­tica de cookies aquĂ­. Si continues navegant significa que acceptes aquesta polĂ­tica.
PolĂ­tica de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
Web
http://www.trobarefeina.com
Xarxes Socials
     
Descripció
Trobaré Feina es va fundar l’any 2011 amb la idea de difondre anuncis de feina per Internet d'una manera àgil, propera i transparent.

En l'actualitat, el portal col•labora amb un gran nombre d'empreses, fundacions i ajuntaments del país per tal de dinamitzar el mercat laboral i millorar les competències professionals de la gent.

Els recursos que ofereixen les noves tecnologies són aprofitats a bastament per Trobaré Feina, de tal manera que ha esdevingut un portal de referència per a les noves formes de cerca de feina i de selecció de personal. També ha servit per inculcar una bona dosi de cultura digital entre les empreses i el mercat laboral.

 

Trobar feina a la xarxa

El dijous, 8 de maig es va donar el tret de sortida al primer cicle de càpsules formatives que, organitzades per l'Ajuntament de Begues i impartides per Trobaré Feina, permet assessorar d'una manera directa i tangible, les persones del municipi que es troben en situació d'atur o que pensen de canviar la seva situació laboral.

La primera càpsula formativa va tenir com a eix principal, les possibilitats de trobar feina de cara a l'estiu, però també va abordar altres aspectes relacionats amb la cerca activa de feina.

El paper del nostre portal, junt amb les xarxes socials vinculades, és cabdal perquè les possibilitats de trobar feina es multipliquin, i és així com es van exposar en la càpsula formativa, tenint en compte cada cas i singularitzant el perfil de cada beguetà i beguetana que busca feina.

Assumint que la tasca de buscar feina no és cap ciència exacta i fugint de qualsevol abstracció filosòfica que ens allunya de la quotidianitat de les persones aturades, es va obrir la porta al diàleg, al debat i a l'intercanvi d'impressions, en què cadascú aportava la seva experiència per omplir d'idees a l’hora de trobar noves oportunitats que poden fer que canviï la nostra sort.

La sessió va acabar més tard del previst però no es va pas cloure en sec. L'anàlisi i el tractament individualitzat  de cada CV tindrà continuïtat en la càpsula formativa següent que anirà a càrrec de Josep Azemà i que sota el títol “com afegir valor al currículum" aprofundirà en tot allò que envolta l'elaboració d'un CV per als nous temps que corren.

Es donaran respostes a preguntes com ara "què hi falta? què hi sobra, en el meu CV? com l'elaboro? com l'envio? a qui li envio?, etc.

Us recomanem que hi assistiu. Tant l’Ajuntament de Begues com Trobaré Feina, ens hem proposat de rebaixar l'11% d’atur al municipi i no hi ha millor recurs que estudiar i conèixer cas per cas, apropar-nos a la realitat de cada persona que busca feina i, en definitiva, fer més efectiu el procés de cerca de feina per a totes les persones que avui dia tenen unes ganes tremendes d'oferir el bo i millor de si mateixes.

Continuarem treballant plegats per trobar feina.

Compartir:      
Si vols participar en els comentaris, has de ser membre del Club TF. Pots accedir-hi mitjançant aquest formulari. En cas contrari, registra't  aquí.
Email:
Contrasenya:
Entrar Recuperar contrasenya?
Comentaris
Sigues el primer a comentar.