Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra polĂ­tica de cookies aquĂ­. Si continues navegant significa que acceptes aquesta polĂ­tica.
PolĂ­tica de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
Web
http://www.trobarefeina.com
Xarxes Socials
     
Descripció
Trobaré Feina es va fundar l’any 2011 amb la idea de difondre anuncis de feina per Internet d'una manera àgil, propera i transparent.

En l'actualitat, el portal col•labora amb un gran nombre d'empreses, fundacions i ajuntaments del país per tal de dinamitzar el mercat laboral i millorar les competències professionals de la gent.

Els recursos que ofereixen les noves tecnologies són aprofitats a bastament per Trobaré Feina, de tal manera que ha esdevingut un portal de referència per a les noves formes de cerca de feina i de selecció de personal. També ha servit per inculcar una bona dosi de cultura digital entre les empreses i el mercat laboral.

 

Balanç de la Jornada ''Trobaràs Feina. Prepara't!''

Ho vam anunciar als quatre vents. Portàvem una bona càrrega curulla d'esperança. No era pas una enèsima conferència de gurus de coaching venent fantasia sinó quatre professionals cadascun dels quals experts en la seva matèria que vam fornir de contingut aspectes reals i diversos sobre tot el que envolta la feina i la cerca de feina.

I ho vam dur a terme en un escenari allunyat de tensions i estrès però molt a prop de Barcelona. La població de Begues, a la comarca del Baix Llobregat, ens va obrir les portes, de la mà de l'Ajuntament, per informar damunt de tot, sobre cerca activa i moderna de feina, de drets laborals del segle XXI que ignorem i que són molt útils, de possibilitats reals de viure i treballar més enllà de les nostres fronteres, de mimar la nostra imatge professional i també de compartir inquietuds i il·lusions de cara al futur.

Marc Soler, ponent de la jornada, va iniciar les ponències amb un repàs de l’actualitat dins el mercat laboral, i del funcionament actual del nostre web Trobarefeina.com. Abans d'ensenyar els diversos recursos per buscar feina per Internet a través de buscadors i xarxes socials alienes al portal, vam aturar-nos en el primer punt a destacar: la identitat digital i la marca personal.

Dins el món infinit de la xarxa, tothom adquireix una identitat digital i una marca personal per la qual vetllar i treure-li el màxim profit. En aquest sentit, Pau Llambí, professional del màrqueting digital, ens va presentar la manera d'afrontar aquest repte des del punt de vista professional i centrant-nos en la cerca de feina. Així, es crea un perfil professional i es creix a Internet, amb la finalitat d'obtenir més possibilitats de ser contractats per una empresa. Tal com va expressar Llambí, el 80% dels reclutadors investiguen més a la xarxa, dada fonamental que cal tenir present a l'hora de mostrar el nostre perfil professional a Internet. 

Després de la segona ponència, que va tractar sobre la feina de buscar feina a Internet, va arribar el moment de fer un recés. Els assistents a la jornada van gaudir d’un esmorzar a càrrec de l’Ajuntament, moment adequat per intercanviar impressions entre ponents i públic.

Després de l'esmorzar va ser el torn de David Rodriguez, expert en dret laboral, que ens va ensenyar un aspecte fonamental que no podem obviar: com detectar les ofertes fraudulentes i com actuar en cas de localitzar-les o d'estar-hi implicat. També va afegir amb detall una radiografia del contracte laboral, en què cal tenir en compte la localització de les infraccions constants que provoquen algunes empreses, i els consells que s'han de seguir, com ara utilitzar aplicacions del mòbil per enregistrar el que es diu i recollir-ho com a prova a l’hora d’actuar amb la justícia. 

Per acabar el recorregut d’aquesta jornada, el darrer ponent, Lucas Centelles, especialista en assessorament a les persones que viatgen a viure a l'estranger, va mostrar d'una manera molt pedagògica, tots els tràmits que les persones han de seguir zelosament un cop han decidit marxar a l’estranger a estudiar i/o treballar. No és el mateix buscar feina en el mateix lloc que a distància. I un bon punt de partida que acull l'esperit lluitador i ambiciós de molts catalans que busquen alternatives a la situació actual, és la ciutat de Londres.

Cap a les dues del migdia es va cloure la jornada. Foren quatre hores d'informació sòlida al voltant de quatre eixos sobre els quals pivoten les esperances i anhels de milers i milers de persones del nostre país.

Cal agrair la participació dels assistents a la jornada i el suport logístic de l'Ajuntament de Begues en l'organització de l'esdeveniment, en especial a Jordi Ros, de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Begues.

Compartir:      
Si vols participar en els comentaris, has de ser membre del Club TF. Pots accedir-hi mitjançant aquest formulari. En cas contrari, registra't  aquí.
Email:
Contrasenya:
Entrar Recuperar contrasenya?
Comentaris
Sigues el primer a comentar.