Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra polĂ­tica de cookies aquĂ­. Si continues navegant significa que acceptes aquesta polĂ­tica.
PolĂ­tica de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
Web
http://www.trobarefeina.com
Xarxes Socials
     
Descripció
Trobaré Feina es va fundar l’any 2011 amb la idea de difondre anuncis de feina per Internet d'una manera àgil, propera i transparent.

En l'actualitat, el portal col•labora amb un gran nombre d'empreses, fundacions i ajuntaments del país per tal de dinamitzar el mercat laboral i millorar les competències professionals de la gent.

Els recursos que ofereixen les noves tecnologies són aprofitats a bastament per Trobaré Feina, de tal manera que ha esdevingut un portal de referència per a les noves formes de cerca de feina i de selecció de personal. També ha servit per inculcar una bona dosi de cultura digital entre les empreses i el mercat laboral.

 

Sou un producte de qualitat

Amb aquestes paraules, Josep Azemà va iniciar la seva sessió formativa que sota el títol Com afegir valor al CV i dins el cicle de càpsules formatives sobre la cerca de feina que organitza l'Ajuntament de Begues en col·laboració amb Trobaré Feina, va tenir lloc dijous, 15 de maig, a la població del Baix Llobregat.

No es tractava d'una enèsima sessió de coaching que tant de moda s'estan posant pels diferents mitjans en els temps que corren, sinó d'una sessió formativa sobre les noves maneres d'elaborar el CV, ja no solament pel que fa a la forma (en paper, amb disseny, digital o en vídeo) sinó també al contingut, ometent alguns aspectes que actualment ja no són tan rellevants, i prioritzant d'altres que tenen més a veure amb l'actitud i no tant amb l'aptitud.

El públic assistent, molt variat però amb l'objectiu comú de trobar feina, va comprovar com en directe i de manera individualitzada, se li feia una ullada al seu CV, tot detectant errors o aspectes a millorar.

A més d'aquesta atenció individualitzada, també s'hi van exposar exemples de diferents tipus de CV amb una certa innovació pel que fa al disseny i als mitjans tècnics per elaborar-los, i es va analitzar el contingut del CV per tal de tenir-lo enllestit de cara a la posterior entrevista laboral, com a pas final de tot el procés de cerca de feina.

És per això que dijous vinent, Marc Soler, responsable estratègic de Trobaré Feina, impartirà la càpsula formativa sobre l'entrevista de treball, amb una visió més innovadora sobre aquesta darrera fita en la cerca de feina, i defugint aspectes massa estudiats, com ara les preguntes estàndard i les respostes previsibles.

Serà una bona ocasió perquè conegueu factors nous que incideixen en el desenvolupament d'una entrevista laboral.

Compartir:      
Si vols participar en els comentaris, has de ser membre del Club TF. Pots accedir-hi mitjançant aquest formulari. En cas contrari, registra't  aquí.
Email:
Contrasenya:
Entrar Recuperar contrasenya?
Comentaris
Cristina Pla Reyes
23/02/2018 15:51:30
Bona tarda,i bon divenres,jo m'he inscrit a aquesta web, i si ,es molt complerta, diferent a les altres,espero i del cert,se que trobare una feina adient a mi, de tot cor felicitats per l'ajuda i per el proyecte,GRACIES.
 
 
Agusti IsĂşn Bonilla
30/08/2016 23:14:56
Bona nit,

M´he inscrit a aquesta web perquè la veig més complerta que les demés i més clara que moltes que he vist per fer recerca de feina.

GrĂ cies!!!
 
 
AMPARO BORRAS CASBAS
01/11/2015 16:20:57
Bona tarda, jo acabo ara d'inscriure'm i trobo que es una web diferent a les que normalment conec.

grácies per l'ajuda
 
 
Roser MartĂ­ Via
08/10/2015 12:30:06
Bon dia,
Acabo d'inscriure'm a aquesta web i la trobo molt interessant, efectiva i propera.
Felicitats!!

Espero en un temps proper trobar-hi una feina...