Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra política de cookies aquí. Si continues navegant significa que acceptes aquesta política.
Política de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
Web
http://www.expertolaboralonline.com
Xarxes Socials
   
Descripció
Som un equip de Graduats Socials, experts en Dret del Treball amb més de 15 anys d'experiència.

La majoria de dubtes laborals es resolen en una primera consulta si el treballador aporta la documentaci√≥ apropiada per a l'an√†lisi del problema en q√ľesti√≥: contractes, n√≤mines, cartes d'acomiadament,etc.

Aquest √©s l'objectiu: resoldre de forma √†gil, efica√ß i econ√≤mica els teus dubtes laborals. A m√©s, si a partir de la nostra resposta creus oport√ļ defensar els teus drets interposant una demanda davant el Jutjat social o Inspecci√≥ de Treball, tamb√© podem acompanyar-te en aquest cam√≠, previ pressupost personalitzat sense comprom√≠s i sempre ajustant-nos a la teva situaci√≥ personal i els teus desitjos.

 

Posa fi als teus dubtes laborals

Des d'aquest portal sempre hem perseverat en la idea d'esdevenir un bon company de viatge per a les persones que busquen feina o que ja en tenen però deambulen dins una solitud d'incertesa pel que fa als seus drets com a treballadors o aturats.

I és en aquest punt que hem trobat una peça clau perquè s'esvaeixin totes les pors i angoixes de qui ignora totalment la seva situació laboral. Es tracta de l'empresa a la qual dediquem aquest article: Experto Laboral Online.

Malauradament, formem part d'una societat amb els índexs més baixos d'afiliació sindical a tot Europa, cosa que deixa molts col·lectius laborals en la més profunda indefensió davant nombrosos fenòmens de retallada de drets. I el que és pitjor: sovint no en som conscients d'aquestes injustícies quotidianes.

Doncs bé, Experto Laboral Online aterra en aquest camp erm de protecció laboral, disposat a garantir de manera àgil, eficaç i econòmica, la cobertura social que es mereixen moltes persones que treballen o que es troben a l'atur.

Aquesta empresa, a través del seu portal web, posa a l'abast de tota la gent treballadora, un assessorament laboral amb totes les garanties legals però amb dos avantatges clau:

1. Un cost molt inferior a l'habitual.

2. Una atenció personalitzada i àgil que va molt més enllà d'un servei merament informatiu.

Amb Experto Laboral Online coneixereu tots els vostres drets laborals, les lleis que us emparen, i, fins i tot, podreu estalviar i cobrar els diners que realment us mereixeu per la vostra activitat laboral.

És legal que us facin treballar més hores de les estipulades en un contracte? Realment l'import de la quitança és l'adequat? Quins recursos legals disposeu davant d'un impagament o retard en l'abonament d'una nòmina? Sabeu quines prestacions teniu com a autònoms? A quins drets us podeu acollir com a persona desocupada?  Teniu dret a cap indemnització per acomiadament improcedent?

Totes aquestes preguntes tenen resposta i Experto Laboral Online serà al vostre costat abans, durant i després del servei que hàgiu sol·licitat i us acompanyarà en tots els processos legals en què us trobeu immersos.

Així, doncs, ja no esteu sols a l'hora d'aclarir els vostres dubtes laborals.  

Realitza la teva consulta

Compartir: