Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra polĂ­tica de cookies aquĂ­. Si continues navegant significa que acceptes aquesta polĂ­tica.
PolĂ­tica de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
Web
http://www.trobarefeina.com
Xarxes Socials
     
Descripció
Trobaré Feina es va fundar l’any 2011 amb la idea de difondre anuncis de feina per Internet d'una manera àgil, propera i transparent.

En l'actualitat, el portal col•labora amb un gran nombre d'empreses, fundacions i ajuntaments del país per tal de dinamitzar el mercat laboral i millorar les competències professionals de la gent.

Els recursos que ofereixen les noves tecnologies són aprofitats a bastament per Trobaré Feina, de tal manera que ha esdevingut un portal de referència per a les noves formes de cerca de feina i de selecció de personal. També ha servit per inculcar una bona dosi de cultura digital entre les empreses i el mercat laboral.

 

L'entrevista de feina

El dijous, 22 de maig va tenir lloc la tercera càpsula informativa sobre recerca de feina que l'Ajuntament de Begues organitza junt amb Trobaré Feina, durant aquest mes de maig i el proper juny.

La sessió, impartida per Marc Soler, es va centrar en tot allò que fa referència a l'entrevista de feina, punt clau i determinant en tot procés per aconseguir una feina. En aquest sentit, es va parlar de la manera com s'ha de preparar una entrevista, tenint en compte, a part dels factors habituals, l'actitud i les respostes adequades, que no previsibles- que ha de tenir el candidat a obtenir una plaça laboral envers les preguntes del reclutador.

També és destacable la informació prèvia que cal recollir sobre l'empresa on se suposa que hi hem de treballar, tot responent les quatre Q: qui són? què fan? quin model de negoci tenen? quanta gent hi treballa? Sense aquesta informació es fa difícil prioritzar quines virtuts del candidat poden encaixar més bé dins la nova empresa, per tal que la nova incorporació contribueixi d'una manera prou determinant perquè el negoci continuï sent viable.

Uns altres errors que cal evitar són aquells que es vinculen amb la imatge que oferim, el llenguatge que utilitzem, la puntualitat, la descripció més o menys versemblant de nosaltres mateixos,  les referències a les feines anteriors, etc.

Com veiem, l'art de l'eficiència en una entrevista de feina requereix molta concentració, i doncs, és vital que el nostre paper com a formadors i assessors tingui com a eix central, l'atenció individualitzada per analitzar d'una manera meticulosa cada cas.

És aquest l'esperit de Trobaré Feina dins el cicle de càpsules formatives que ens ha confiat el municipi de Begues i és així com es desenvoluparà la propera sessió formativa, en la qual el creador de Trobaré Feina, Josep Azemà, us parlarà sobre l'anglès per utilitzar-lo d'una manera efectiva en cadascuna de les etapes per buscar i trobar feina.

Així doncs, continuem treballant per aconseguir que no solament els beguetans i les beguetanes obtinguin més facilitats per trobar feina sinó que arreu de casa nostra, des del llogaret més petit, fins a la ciutat més densa, les persones sense feina disposin de les eines més adients per conrear un futur laboral més prometedor. 

Compartir:      
Si vols participar en els comentaris, has de ser membre del Club TF. Pots accedir-hi mitjançant aquest formulari. En cas contrari, registra't  aquí.
Email:
Contrasenya:
Entrar Recuperar contrasenya?
Comentaris
Sigues el primer a comentar.