Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra política de cookies aquí. Si continues navegant significa que acceptes aquesta política.
Política de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
Web
http://www.trobarefeina.com
Xarxes Socials
     
Descripció
Trobaré Feina es va fundar l’any 2011 amb la idea de difondre anuncis de feina per Internet d'una manera àgil, propera i transparent.

En l'actualitat, el portal col•labora amb un gran nombre d'empreses, fundacions i ajuntaments del país per tal de dinamitzar el mercat laboral i millorar les competències professionals de la gent.

Els recursos que ofereixen les noves tecnologies són aprofitats a bastament per Trobaré Feina, de tal manera que ha esdevingut un portal de referència per a les noves formes de cerca de feina i de selecció de personal. També ha servit per inculcar una bona dosi de cultura digital entre les empreses i el mercat laboral.

 

Yes, you can work

Dijous, l'Ajuntament de Begues, en col·laboració amb Trobaré Feina, va oferir la quarta càpsula formativa per a les persones de Begues que es troben a l'atur: l'anglès com a recurs determinant per trobar feina.

Josep Azemà, fundador de Trobaré Feina, va impartir la sessió amb una mostra dels diferents recursos que actualment hi ha a la xarxa per aprendre anglès de la manera més efectiva i econòmica possible. A més a més, va assenyalar els punts clau on l'anglès es fa necessari per accedir a una feina, tenint en compte diversos factors com ara el fet que vivim en un racó del món que destaca pel seu atractiu turístic i doncs, per la recepció contínua i en totes les temporades de l'any de visitants que vénen d'arreu del món i que, en la seva majoria, empren l'anglès per dirigir-se a la gent del país.

Catalunya excel·leix per ser un referent turístic, logístic, gastronòmic, firal i de noves tecnologies, que afavoreix la vinguda anual de milions de persones, les quals s'allotgen, mengen i compren productes a les botigues de casa nostra. Juntament, amb el País Valencià i les Illes Balears també hi ha unes condicions climàtiques immillorables i unes infraestructures, com ara els aeroports, que com el del Prat o el de Son Sant Joan, absorbeixen un trànsit anual de més de 60 milions de persones.

Si, a més, hem d'afegir l'increment continuat de les exportacions catalanes arreu del món, queda clar que el panorama exigeix l'assumpció de l'anglès com a idioma de relació exterior per a les persones que avui en dia necessiten trobar o canviar de feina al nostre país.

Un cop més, el públic assistent a la sessió va prendre'n nota i també va rebre informació concisa sobre l'anglès en el món del treball i sobre les titulacions que cal obtenir per ser mínimament competent en la llengua de Shakespeare. Tot un repte a tenir en compte si de debò volem assolir més competències per trobar el lloc de feina que fa tant de temps que busquem.

La setmana que ve, la Regidoria d'Ocupació i Joventut de l'Ajuntament de Begues i Trobaré Feina oferiran una altra càpsula informativa que aquest cop comptarà amb David Rodríguez, graduat social i expert en dret laboral, que impartirà un taller per conèixer les lleis relacionades amb el món laboral. És important assistir-hi ja que David Rodríguez, amb més de 10 anys d'experiència en el camp de l'assessorament laboral, us oferirà tot un ventall de recursos i avantatges per fer-vos adonar que dins el món laboral teniu molts més drets dels que us imaginàveu.

Compartir:      
Si vols participar en els comentaris, has de ser membre del Club TF. Pots accedir-hi mitjançant aquest formulari. En cas contrari, registra't  aquí.
Email:
Contrasenya:
Entrar Recuperar contrasenya?
Comentaris
Celia Almazán González
29/03/2018 21:12:20
les xifres, vaig trobar que era una previssió. D'alguna manera, era un negoci previst. Vull que vinguin tantes persones a la meva ciutat. Eren menys persones les que hi van arribar.
Trobo una mica exagerat i atura la lectura si no enraones alguna cosa.