Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra polĂ­tica de cookies aquĂ­. Si continues navegant significa que acceptes aquesta polĂ­tica.
PolĂ­tica de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
El boca-orella en lĂ­nia funciona

En la meva tasca d’emprenedor social, una de les inquietuds que sovint em volta pel cap és esbrinar si, efectivament, allò que faig dóna resultats tangibles. Moltes persones del meu entorn em pregunten ara sí ara també quantes persones han trobat feina gràcies al nostre portal i al grup de facebook que gestionem.

Doncs bé, a hores d’ara no tinc més remei que confirmar allò que intuïa: Trobaré Feina està funcionant com un servei d’ocupació lleuger i immediat.

Junt amb la davallada del nombre d’aturats que acostuma a tenir lloc durant aquesta època de l’any, el nostre portal ja fa mesos que recull les informacions dels usuaris i usuàries de la comunitat TF, les quals confirmen que setmana rere setmana, desenes de persones troben feina gràcies a nosaltres i que nombroses empreses ens comenten que han trobat pel nostre portal i d’una manera  tan immediata, aquell perfil professional que anaven buscant i que els feia gastar massa diners per poder anunciar ofertes de feina en altres mitjans.

Durant aquests darrers dies, Trobaré Feina ha pogut cobrir moltes demandes de feina de temporada:  directors i monitors de lleure per als casals d’estiu, dependents per a la temporada de rebaixes, personal d’hostaleria per a les zones turístiques, socorristes aquàtics, professorat per a cursos d’estiu, etc. I ja no falten les ofertes per a la temporada de la tardor, com ara professorat per a nous cursos o bé agents comercials per al llançament de nous productes i serveis de cara a la campanya de Nadal.

I tot això s’ha anat aconseguint sense cap tràmit burocràtic ni cap empresa d’intermediació. L’èxit rau en la senzillesa o en frases tan familiars com “tinc una feina que et pot interessar”, “mira’t això”, “el meu veí està buscant gent”, “et passo el telèfon”, etc.  Simplement, hem traslladat a internet la manera més efectiva de trobar feina: pel boca-orella.

En síntesi, ens hem adonat que les idees més simples són les que tenen èxit. Veiem, doncs, que amb Trobaré Feina s’ha esdevingut un cas semblant.

Per últim, permeteu-me la gosadia de mostrar-vos alguns dels comentaris que les persones de la comunitat TF ha deixat a la xarxa. Espero que us siguin de profit i que us ajudin a espolsar ben bé les ales que us faran volar ben lluny.

Sort, amics i amigues.

 

“Màquina d’esperança i oportunitats”

 Guillem Iniesta

“Aquesta pàgina fa una funció social molt important.”

 Helena Cogolludo

“Trobaré Feina m’ha donat forces per continuar buscant.”

 Marina Bacardit

“És el portal més real que hi ha en aquests moments.”

 Lluís Ballesta

“Trobaré Feina és un portal fresc, actiu, creatiu i optimista.”

Ferran Missé

Compartir:      
Si vols participar en els comentaris, has de ser membre del Club TF. Pots accedir-hi mitjançant aquest formulari. En cas contrari, registra't  aquí.
Email:
Contrasenya:
Entrar Recuperar contrasenya?
Comentaris

10/07/2013 14:47:02
Per mi és més que un portal de feina, es un lloc còmode i molt pròxim! i sembla que es van millorant coses.. molt content, ja vaig comentar en algún anterior article que gent del meu entorn havia trobat feina gràcies a la dinámica del portal, aire fresc!