Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra política de cookies aquí. Si continues navegant significa que acceptes aquesta política.
Política de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
tornar al llistat
Anunci publicat el 11/03/2020

Director de marca a Andorra

Tècnics de màrqueting Principat d'Andorra
Funcions
Empresa de tecnologia i investigació necessita un Brand Manager perquè doni suport a les àrees de màrqueting i desenvolupament de marca en l'àmbit internacional.

Funcions:
- Administrar el calendari de màrqueting, planificació i programació de tots els continguts i campanyes de creació de continguts, gestió de perfils socials i treballant al costat de l'equip d'estratègia i execució de màrqueting.
- Preparar informes periòdics sobre l'efectivitat de màrqueting i gestió d'anàlisi de la pàgina web i les xarxes socials.
- Idear noves iniciatives de màrqueting de comerç per augmentar les vendes de la companyia, aportant idees des del concepte fins al llançament de les campanyes.
- Gestió, implementació i presentació d'informes sobre totes les campanyes de màrqueting.
- Treballar conjuntament amb l'equip de vendes per a promocions per als clients a través de tots els canals de màrqueting.
- Garantir i assegurar que amb el compliment dels processos de màrqueting la companyia es manté al màxim nivell en tot moment.
- Creació de contingut en xarxes socials i bloc corporatiu. Ser responsable de la gestió interna dels mitjans socials i publicitat. Escriure contingut per a notes de premsa. Gestió de les relacions amb influenciadors, periodistes i col·laboradors. Responsable de la imatge de suport en tots els programes comercials i de consum, esdeveniments i mostrejos.
- Gestionar les decisions de packaging en tot el procés, treballant amb dissenyadors externs, assegurant que les comunicacions de marca tenen coherència.
- Responsable de l'P & L i el desenvolupament de la pàgina web amb el programador web intern.
- Gestionar la web, assegurant que tota la informació es troba al dia, actualitzar imatges i escriure articles al bloc de manera regular.
- Administrar activament mitjans socials i perfils digitals, incloent-hi Facebook, Twitter, Instagram i altres canals.
- Iniciar i desenvolupar les associacions apropiades que impulsaran el creixement. Gestionar aliances existents de la marca.

Requisits:
- Títol superior en Administració d'Empreses o Màrqueting.
- Nadiu català, castellà i nivell alt d'anglès.
- Mínim 3 anys d'experiència en rols similars.
- Experiència en la preparació i execució de plans de màrqueting creatiu, informes sobre l'eficàcia i gestió de pressupostos.
- Habilitats digitals amb una bona comprensió de l'estratègia de social mitjana i experiència en el maneig de múltiples perfils de xarxes socials.
- Imprescindible viure o traslladar-se a Andorra.
 
Per veure el contingut has de navegar com a membre del Club TF o donar-te d'alta en el portal  aquí.
Email:
Contrasenya:
Entrar Recuperar contrasenya?
Compartir oferta:
 
CINC BUSINESS CENTER SL
Josep Azemà Bono
Sinerjob
Sinerjob
Sinerjob
Sinerjob
Sinerjob
Sinerjob