Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra política de cookies aquí. Si continues navegant significa que acceptes aquesta política.
Política de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
tornar al llistat
Anunci publicat el 28/01/2020

Analista programador a Barcelona

Programadors Comarques de Barcelona / Barcelonès / Barcelona
Funcions
Busquem un/a Analista Programador/a .Net per incorporar-se en un equip tècnic molt estable amb múltiples perfils (Programari Engineers, UX Designers, IT Engineers, Operation Engineers) que desenvolupen plataformes web de gran escala que suporten milers d'usuaris per diversos països.

 Treballaràs en un entorn Agile molt madur d'equips SCRUM, amb cultura devops on l'equip busca la millora contínua per arribar a la màxima excel·lència aplicant les últimes tecnologies (Angular4, .NET Core, boostrap, CSS3, MongoDB, Azure). Comptaràs amb l'ajuda de Programari Architects, Team Managers i SCRUM Màsters per aprendre i seguir desenvolupant la teva carrera professional, recolzant-te en les plataformes de formació que utilitzem habitualment (Pluralsight, Safari Books)

Funcions:
- Anàlisi, disseny i desenvolupament d'aplicacions ASP .NET de Front End.
- Col·laborar activament dins d'un equip de professionals per aportar solucions tècniques als requeriments de l'aplicació.

Forma part d'un gran equip en una empresa amb una CULTURA COL·LABORATIVA orientada a les Persones i el Talento.CRECE, a la teva mida, com tu vulguis, participant en importants projectes nacionals i internacionals, posant a la teva disposició totes les eines que necesites.APRENDE , en la nostra Universitat "Entelgy College", amb un ventall de solucions formatives, plans de certificacions i de desarrollo.COLABORA formant part de la nostra Xarxa Social Interna i aportant el teu talento.COMPARTE participant en les nostres comunitats de Conocimiento.CO CREA en els Grups i cèl·lules d'Innovació i Emprendimiento.DIVIÉRTETE amb els teus companys participant en les activitats esportives de Entelgy SportClub, en les campanyes de Social Entelgy, activitats outdoor ... i molt més: Porta el teu Talent a Entelgy !!

Requisits:
- Experiència mínima de 4 anys en ASP.NET
- Coneixements mitjà-alt: MVC, HTML5, CSS3, JQuery, Javascript, RequireJS, Angularjs 1.x.

Oferta:
- Contracte Indefinit.
- Jornada laboral completa.
 
Per veure el contingut has de navegar com a membre del Club TF o donar-te d'alta en el portal  aquí.
Email:
Contrasenya:
Entrar Recuperar contrasenya?
Compartir oferta:
 
CINC BUSINESS CENTER SL
Josep Azemà Bono
Sinerjob
Sinerjob
Sinerjob
Sinerjob
Sinerjob
Sinerjob